Jardim verwacht een veel sterker Dortmund in Monaco

18 april 2017, 22:14

Leonardo Jardim verwacht dat Borussia Dortmund woensdagavond in Monaco sterker voor de dag zal komen dan een week geleden in eigen stadion het geval was. Het duel werd toen verplaatst vanwege een aanslag op de spelersbus van de Duitsers.

In Dortmund boekte AS Monaco een 2-3 overwinning in de kwartfinale van de Champions League. Jardim verwacht dat zijn team het lastiger zal krijgen in eigen huis, maar gaat de tactiek niet aanpassen. "We moeten ons eigen spel blijven spelen. We zullen gewoon gaan voetballen zoals we dat vanaf het begin van het seizoen hebben gedaan. Er is nog helemaal niets beslist", zei de trainer op de persconferentie van dinsdag.

AS Monaco doet naast de Champions League ook nog vol mee om de landstitel in Frankrijk. Jardim kan voor het treffen met Dortmund over een fitte selectie beschikken. "We werken hard om op niveau te blijven, ondanks de zware belasting van ons wedstrijdschema. De spelers zijn zeer professioneel en werken hard. We zijn nu volledig gefocust op het duel van woensdag. We zijn negentig minuten verwijderd van de halve finales", besloot hij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen