Robben spuwt gal: "Beslist door iemand met een fluit"

19 april 2017, 10:31

Arjen Robben voelt zich bestolen. De aanvoerder van het Nederlands elftal ging dinsdag met Bayern München na verlenging met 4-2 ten onder bij Real Madrid en na afloop van het duel in de Spaanse hoofstad is het optreden van de arbitrage het gespreksonderwerp van de dag. Robben baalt flink van de wijze waarop de Hongaarse scheidsrechter Viktor Kassai de beladen wedstrijd leidde.

Aturo Vidal kreeg vlak voor het verstrijken van de reguliere speeltijd een omstreden rode kaart bij een 1-2 stand, die de 1-2 in München compenseerde. Met de numerieke minderheid kreeg Bayern twee buitenspeldoelpunten om de oren, waardoor er veel woede heerst bij de Duitse recordkampioen. "Ik vind het een schande, omdat het een geweldige wedstrijd was. Het was reclame voor het voetbal, maar da wordt het beslist door iemand met een fluit", bromt Robben bij Viasat.

"Iedereen in de wereld zag twee geweldige ploegen tegen elkaar aan het werk. Het was een genot om naar dit duel te kijken. Ik hou er normaal gesproken niet van om over de scheidsrechter te praten, aangezien je altijd kritisch naar jezelf moet kijken, maar in dit geval werd de wedstrijd kapotgemaakt door cruciale beslissingen van de scheidsrechter", spuwt Robben zijn gal.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen