Zoet sluit transfer niet uit: "Iedereen heeft ambities"

19 april 2017, 18:48

Jeroen Zoet sluit niet uit dat hij bezig is aan zijn laatste seizoen in dienst van PSV. De doelman staat nog tot medio 2019 onder contract in Eindhoven, maar geeft aan ook ambities te hebben voor een stap hogerop. Voorlopig speelt er echter niets.

Zoet wil zich de komende tijd vooral bezighouden met de laatste wedstrijden van het seizoen. "Ik heb nog een contract en hou me gewoon bezig met PSV. We zien wel wat er deze zomer gaat gebeuren", zegt hij in gesprek met FOX Sports. "Maar iedereen heeft ambities. Ik ook. Dat heb ik ook al eerder uitgesproken. Voor mij is het nu het belangrijkste om het seizoen goed af te maken. Ik sluit niets uit, maar dat moet je in het voetbal sowieso nooit doen."

Door het gelijkspel tegen ADO Den Haag lijkt PSV vrijwel kansloos voor de tweede plek. De druk op trainer Phillip Cocu neemt toe en hier en enkele supporters riepen al om een vertrek. Zoet blijft volledig achter de coach staan. "We hebben de fans de afgelopen twee jaar natuurlijk verwend. Dan wordt er ook wat van je verwacht. Het publiek is af en toe sowieso wel kritisch, maar dat mag ook. Volgend jaar is er weer een nieuwe kans. Wat mij betreft met Cocu voor de groep. We hebben de afgelopen jaren prijzen gepakt en goed gepresteerd in de Champions League", aldus de doelman.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen