Van de Looi: "Heerenveen kan ineens los gaan"

20 april 2017, 15:31

Willem II begon matig aan het nieuwe seizoen, sc Heerenveen juist sterk. Toch kan de Tilburgse club de Friezen morgen (vrijdag) tot één punt naderen. Willem II gaat dan op bezoek in het Abe Lenstra Stadion. Erwin van de Looi, de trainer van Willem II, ziet ook dat het op dit moment minder gaat bij Heerenveen.

"Aan de kwaliteit van het elftal zal dat in ieder geval niet liggen", zegt Van de Looi op de Willem II-website. "Deze ploeg kan ineens los gaan en aan ons de taak om dat niet te laten gebeuren. We moeten ze niet laten voetballen. Alleen met keihard werken kunnen we de klus klaren en dat hebben we al eerder laten zien, zoals bij Vitesse."

Willem II maakt nog kans op Europees voetbal. Van de Looi: "Wie aan het begin van het seizoen gezegd had dat Willem II mee zou doen om een plekje in de play-offs om Europees voetbal had daar meteen voor getekend. Nu we dat nog steeds in zicht hebben, willen we er ook voor gaan. Om dit te bereiken moeten we dus ergens punten pakken, die we onlangs tegen ADO hebben laten liggen."

Van de Looi mist Guus Joppen, Dico Koppers, Freek Heerkens, Derrick Tshimanga, Bartholomew Ogbeche en Jordy Croux in Heerenveen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen