Gerrard terug in Liverpool-shirt: "Heeft er veel zin in"

20 april 2017, 16:50

In 2015 nam Steven Gerrard afscheid van Liverpool, maar fans van de Engelse club kunnen de middenvelder binnenkort alsnog een keer zien schitteren in het tricot van The Reds. Trainer Jürgen Klopp heeft hem namelijk gevraagd om deel uit te maken van de selectie voor de oefenwedstrijd tegen Sydney FC in mei.

Liverpool speelt op 24 mei in Australië een oefenduel ter ere van het 125-jarig jubileum. In dat kader heeft Klopp besloten om clubiconen Jamie Carragher, Daniel Agger en Steve McManaman mee te nemen naar Australië. Ook Gerrard is van de partij, al had de middenvelder het verzoek niet aan zien komen. "Hij was verrast. 'Jij wilt dat ik ga spelen?', vroeg Steven aan mij", lacht Klopp op de clubwebsite. "Vervolgens zij hij: 'is goed, wanneer?' Ik hoefde hem dus totaal niet over te halen. Steven heeft er heel veel zin in."

Klopp vindt het oefenduel een mooie gelegenheid om zijn spelersgroep te laten spelen met iconen uit het verleden. "Het is mooi voor mijn spelers om met Steven te spelen en de fans vinden dit vast ook prachtig. Het is een goed initiatief. De vier spelers die ik meeneem zien er bovendien nog strak uit, dus dit was een mooie kans voor ons", lacht Klopp.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen