Stevens kritisch: "Dan is Schalke kansloos tegen Ajax"

20 april 2017, 19:11

Het moet donderdagavond beter bij Schalke 04, wil het kans maken op een plek in de halve finale van de Europa League. Dat is de mening van Huub Stevens, die vindt dat de Duitse club in het heenduel met Ajax (2-0) door het ijs zakte.

Vanavond (donderdag) gaat Schalke proberen de 2-0 achterstand weg te poetsen in eigen huis. Stevens, die tussen 1996 en 2002 aan het roer stond bij de club, beseft dat het veel beter moet bij de ploeg. "Als Schalke de halve finale wil halen, moeten ze anders optreden dan vorige week. Anders zijn ze kansloos tegen Ajax, dat in het eerste duel heel goed speelde. Het was een combinatie van een slecht Schalke en een goed Ajax", vertelt Stevens aan de NOS.

Volgens Stevens is agressiviteit het sleutelwoord in het tweeluik tussen Schalke en Ajax. "Als ze zich niet verbeteren hebben ze ook niks in de halve finales te zoeken. Ze zullen agressiever moeten zijn", aldus de Limburger, die vond dat Ajax vorige week sterk acteerde. "De agressiviteit bij Ajax was groter, daarom kwam Schalke niet in hun spel. Ze hebben de uitslag te danken aan hun keeper, want eigenlijk had die wedstrijd al beslist moeten zijn."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen