Sampaoli bevestigt interesse Argentijnse voetbalbond

21 april 2017, 11:54

Jorge Sampaoli bevestigt dat hij hoog op het lijstje van de Argentijnse voetbalbond staat om de nieuwe bondscoach van het land te worden. De Sevilla-trainer wil echter wachten met gesprekken tot de laatste wedstrijd in de Primera División is gespeeld.

Sampaoli is bij Sevilla nog in het bezit van een contract tot medio 2018. De kans is echter aanwezig dat hij deze zomer vertrekt uit Spanje om bondscoach van Argentinië te worden. "Ik weet dat ze geïnteresseerd in me zijn, ik zou liegen als ik zeg dat het niet zo was", aldus de trainer tijdens de persconferentie voorafgaand aan het duel met Granada. "Maar de AFA zal moeten wachten. Ik wil het op een manier doen dat niemand eronder zal lijden", wijst hij op het feit dat hij met Sevilla nog zes wedstrijden te spelen heeft.

"Als ik nu al het gesprek aan zou gaan, zou dat Sevilla pijn doen. Dat wil ik voorkomen", vervolgt hij. "Als de tijd er rijp voor is ga ik eens met voorzitter Claudio Tapia zitten. Net als spelers recht hebben op een transfer bij de juiste afkoopsom, heeft een trainer dat ook. Ik moet afwachten hoe Sevilla erin staat. Na onze laatste wedstrijd ga ik met voorzitter José Castro praten."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen