Stuivenberg ondanks uitschakeling Genk trots op prestaties

21 april 2017, 12:41

Racing Genk werd donderdagavond in de Europa League uitgeschakeld. Over twee wedstrijden gezien bleek het Spaanse Celta de Vigo uiteindelijk te sterk. Desondanks is trainer Albert Stuivenberg trots op de prestatie die zijn ploeg heeft neergezet.

Stuivenberg hield dubbele gevoelens over aan de uitschakeling van Genk. "Als je zo dicht bij die halve finales bent en je haalt het niet, dan kan je niet blij zijn. We zijn ontgoocheld, maar natuurlijk ook heel trots. Deze jonge groep heeft een ongelooflijke reeks neergezet van 14 juli tot nu", reageerde de Nederlandse trainer na afloop tegenover Sporza. Zijn ploeg kwam uiteindelijk één treffer tekort. "Het was het gewoon net niet."

"Na een moeilijke eerste helft, kwamen we na de rust beter in ons spel. We hadden de controle, ook na die tegengoal. Het is alleen jammer dat het niet meezat op het einde", vervolgt Stuivenberg, die hoopt de prestatie volgend seizoen te verbeteren. "De spelers leren zo veel in zo'n Europese campagne. Dat is de grootste winst. Ze hebben heel veel stappen gezet. We willen heel graag Play-off II winnen en weer een Europees ticket pakken. Zo kunnen we opnieuw aan zo'n campagne beginnen."

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen