Antonia geeft niet op: "Zolang er kansen liggen is alles mogelijk"

21 april 2017 – Het is nog geen feit, maar degradatie komt wel steeds dichterbij voor Go Ahead Eagles. Jarchinio Antonia blijft echter vol overtuiging strijden voor het lijfsbehoud. De vleugelaanvaller weigert om voortijdig de handdoek al in de ring te gooien. 

Antonia geeft niet op: "Zolang er kansen liggen is alles mogelijk"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

"Zolang er kansen liggen is alles mogelijk", vertelt hij tegenover RTV Oost. "Bij mij is dat besef er zeker nog wel, ik hoop ook bij anderen. Bij aantal jongens merk je dat wel, die zijn er wel mee bezig. Zolang NEC en Sparta geen punten hebben gepakt, is er voor ons nog gewoon kans."

Het is dan wel zaak zondag te winnen van FC Groningen. De club waar Antonia begin dit seizoen nog voor speelde. "Ik heb dit seizoen nog drie wedstrijd voor ze gespeeld, heb hele voorbereiding daar beleefd en ken dus alle jongens. Met een aantal heb ik ook nog steeds goed contact, maar de enige mogelijkheid voor ons is winnen. Ajax-uit is heel lastig. Dus dan moet je het doen thuis tegen Groningen en Sparta." 

Verhoogde odds bij Jacks.nl: 22.23x je inzet als jouw team kampioen wordt!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Eredivisie

gerelateerd