Van der Gaag blij: "Team gezien dat er voor ging"

22 april 2017, 22:26

Excelsior zette zaterdag een grote stap naar handhaving in de Eredivisie. De Kralingse club won de uitwedstrijd tegen concurrent NEC met 0-1 en staat nu zes punten boven de rode streep. Goed was de partij in Nijmegen niet, maar dat maakt coach Mitchell van der Gaag niet uit.

"Maar ik heb wel een team gezien dat er voor ging. Dit was echt een teamprestatie. Heel mooi om te zien dat de overwinning samen met de meegereisde supporters werd gevierd. Dat was een prachtige ontlading. De ploeg heeft er keihard voor gewerkt", aldus Van der Gaag op de clubwebsite.

Mike van Duinen maakte in de 58ste minuut het enige doelpunt in Nijmegen. Daarna kwam Excelsior nooit echt meer in gevaar. "Je zag aan de ploeg dat, wat er ook zou gebeuren, de punten mee zouden gaan naar Rotterdam. We werden deze week weer regelmatig herinnerd aan wedstrijden tegen directe concurrenten, dat we die niet konden winnen. Daar hebben we nu mee afgerekend."

"Dit is dus een heel mooie avond. We hebben voor de tweede wedstrijd op rij de nul gehouden en nu in een uitwedstrijd. Bovendien heb ik me laten vertellen dat we voor het eerst sinds 1985 drie eredivisiewedstrijden op rij hebben gewonnen", vervolgt Van der Gaag, die ondanks de zege niet denkt dat handhaving al bereikt is. "Daarvoor gebeuren in deze competitie te veel gekke dingen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen