Vertrouwen bij Ziyech: "PSV maakt geen sterk seizoen door"

23 april 2017, 09:57

Hakim Ziyech heeft er alle vertrouwen in dat Ajax op bezoek bij PSV kan vertrekken met drie punten in de tas. Volgens de middenvelder is het geen nadeel dat de Amsterdammers donderdagavond nog 120 minuten speelden tegen Schalke 04 in de Europa League.

Het zijn drukke maanden voor Ajax, maar vooralsnog blijft de ploeg van Peter Bosz prima staande. "Je speelt veel wedstrijden en we trainen gewoon goed. Je wordt fitter en fitter. Natuurlijk ben je een of twee dagen na de wedstrijd wel gesloopt, maar op lange termijn word je daar alleen maar fitter van", legt Ziyech uit tegenover de NOS. "Ik heb nu een andere functie dan de afgelopen jaren. Ik maak meer meters, maar dat is onderdeel van die positie. Dit is voor mij nu top om me verder te ontwikkelen."

"Het nadeel daarvan is dat je soms in de slotfase net wat power mist. Maar dat moet je er voor over hebben, dat hoort bij de ontwikkeling", vervolgt Ziyech, die met vertrouwen toeleeft naar de topper tegen PSV. "Ze maken niet echt een sterk seizoen door. Daar valt zeker wat te halen. Daar gaan we vol voor. We weten dat we daar moeten winnen om kampioen te kunnen worden", besluit hij.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen