Anastasiou over KV Kortrijk: "Er is wel contact geweest"

23 april 2017, 15:34

Yannis Anastasiou kan Roda JC al na één seizoen weer gaan verlaten. De Belgisch club KV Kortrijk is geïnteresseerd in de diensten van de Griekse trainer. Beide partijen spraken inmiddels al enkele keren met elkaar, zo geeft Anastasiou toe tegenover FOX Sports.

De naam van Anastasiou wordt al een tijdje in verband gebracht met KV Kortrijk, dat uitkomt in de Belgische Jupiler Pro League. "Ik wil op dit moment niet te veel over mezelf zeggen. Maar er is wel contact geweest. Ik heb een paar keer met de club gesproken", aldus de trainer, die Roda JC zondag in de slotfase met 1-0 zag verliezen van FC Utrecht. "Het is een vrije trap, daar kun je weinig tegen doen. De jongens hebben hard gevochten. Het was tot de laatste minuten gewoon goed. Het is jammer, maar dat is voetbal."

Het enige wat Anastasiou zijn ploeg kon verwijten is dat ze zelf niet wisten te scoren. "Die mogelijkheid was er wel, maar dat gebeurt dan niet. We hebben niet heel veel gecreëerd, maar ook niet veel weggeven. We wisten dat het in de tweede helft lastiger zou worden", zegt de Griekse coach, die vindt dat Roda het hele seizoen al structureel benadeeld wordt door de arbitrage. "Er werd een overtreding gemaakt in de zestien waar wij twee weken geleden een strafschop voor tegen kregen. Er wordt wel heel makkelijk tegen ons gefloten, ik vind het belachelijk."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen