Ten Hag: "Lang geleden dat Utrecht vierde is geworden"

23 april 2017, 16:12

Erik ten Hag verwacht dat FC Utrecht de vierde plaats wel binnen heeft. In de slotminuten boekte de ploeg in eigen stadion een 1-0 zege op Roda JC. Daardoor kan alleen Vitesse bij winst op Feyenoord nog meedoen om de vierde plaats.

"Het is lang geleden dat Utrecht vierde is geworden. Dus deze spelers schrijven historie", reageerde Ten Hag na afloop tegenover de camera's van FOX Sports. Een rake vrije trap van Zakaria Labyad drie minuten voor tijd bracht de uitkomst voor Utrecht. "We hadden er rekening mee gehouden dat het langer ging duren. Natuurlijk hoop je dat je snel scoort. Die kansen waren er ook. En Willem Janssen werd nog naar beneden getrokken. Dat was een honderd procent penalty die niet gegeven werd."

Het was geen fantastische wedstrijd van de kant van Utrecht maar Ten Hag wilde na afloop niet al te kritisch zijn. "Het was een moeilijke wedstrijd en ik vind het knap dat de jongens geconcentreerd zijn gebleven en niks hebben toegelaten", aldus de trainer die Giovanni Troupée zag uitvallen. "We weten nog niet precies wat er met hem aan de hand is. Daar horen we maandag pas meer over."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen