Schöne denkt dat Locadia nog spijt krijgt van 'snotaap'

23 april 2017, 20:03

De gemoederen liepen zondag hoog op in de topper tussen PSV en Ajax (1-0). Vooral in de slotfase van het duel in Eindhoven, toen Jürgen Locadia en Justin Kluivert het stevig aan de stok kregen met elkaar. Kluivert trapte de PSV'er licht na en pakte hem vervolgens bij de nek vast, Locadia greep de jonge Ajacied daarna bij het gelaat. Na afloop van het duel ging het nog verder.

Bij FOX Sports deed Locadia zijn beklag richting Kluivert. "Zo'n snotaapje die mijn nek vastpakt. Kom op man, hij komt net kijken", sprak Locadia. "Misschien is het jeugdigheid van hem. Dat moet hij gewoon niet doen. Hij komt net kijken en dat pakt hij mijn nek vast, dat kan natuurlijk niet", herhaalt de PSV-aanvaller, die zich tot matchwinner kroonde tegen Ajax. "Ik snap dat hij kampioen wil worden, maar het blijft voetbal."

Schöne: "Daar krijgt hij spijt van"

In gesprek met FCUpdate.nl reageerde Lasse Schöne op de gang van zaken. "Ik stond vrij ver van het opstootje af, maar de spanning loopt hoog op in zulke wedstrijden. Je weet dat dit soort dingen gaat gebeuren. Er zijn geen doden gevallen, het hoort bij een topwedstrijd. Daar mag het er hard aan toe gaan", vindt Schöne.

Als we Schöne voorleggen dat Locadia Kluivert na afloop voor 'snotaap' uitmaakte, vindt de Deen wel dat er een grens overschreden is. "Het lijkt mij niet zo slim om dat te zeggen. Hij mag dan een geweldige goal hebben gemaakt, het lijkt me niet verstandig om je collega op die manier voor de televisie belachelijk te maken. Ik denk dat hij daar nog wel spijt van gaat krijgen. PSV zal hem wellicht ook wel op de vingers tikken omdat hij zich moet gedragen", stelt Schöne.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen