Zidane: "Hadden na 2-2 beter het hoofd moeten gebruiken"

24 april 2017, 10:05

Zinedine Zidane vindt dat Real Madrid iets beter had moeten nadenken in El Clásico tegen FC Barcelona. Door een late tegengoal van Lionel Messi verloor De Koninklijke in het eigen Estadio Santiago Bernabeu met 2-3 van de Catalanen. Op het moment dat Barça de beslissende goal maakte, stond Real al een tijdje met tien man na de rode kaart van Sergio Ramos.

"We kunnen niet blij zijn. We hebben gedurende de wedstrijd veel gedaan en veel kansen gecreëerd om de score in ons voordeel te krijgen. Maar als je de wedstrijd niet op slot gooit, dan kan je daarvoor de rekening gepresenteerd krijgen en dat is ook gebeurd. We zijn teleurgesteld over het resultaat", aldus Zidane. "Als je met tien man terugkomt tot 2-2 moet je daarna beter je hoofd gebruiken en het achterin meer gesloten houden."

"We dachten dat we een derde doelpunt konden maken, maar bij een ingooi stonden we verkeerd en wat er daarna is gebeurd, is gebeurd", vervolgt Zidane. "We zijn teleurgesteld, want we verdienden het niet te verliezen, maar dit kan gebeuren in voetbal. Daar kunnen we niets meer aan veranderen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen