Van Dijk traint weer, Clasie ziet concurrent Romeu terugkeren

24 april 2017, 16:59

De kans is nog steeds niet heel groot dat Virgil van Dijk dit seizoen nog aan spelen toekomt voor Southampton, maar toch is de verdediger weer te bewonderen op het trainingsveld. De verdediger werkte met de bal een individueel schema af, nadat hij in januari een zware enkelblessure opliep in het duel met Leicester City.

Wie wel weer compleet fit is bij The Saints is Oriol Romeu. De controlerende middenvelder was voor twee duels geschorst. Zijn terugkeer is slecht nieuws voor Jordi Clasie, die door de absentie van Romeu in de basis stond tegen West Bromwich Albion en daartegen ook scoorde.

Het lijkt erop dat Romeu dinsdag tegen Chelsea gewoon weer in de basis zal staan, want manager Claude Puel is zeer te spreken over de Spanjaard. "Romeu heeft wel wat weg van N'Golo Kanté. Hij speelt constant op een hoog niveau en net als Kanté is het een kwaliteitsspeler die een sleutelrol speelt op het middenveld", aldus Puel op een persconferentie. Kanté werd zondag nog door de spelers verkozen tot speler van het seizoen in Engeland.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen