Wenger verwacht dat 'beest' blijft, Conte wil geen ego's

25 april 2017, 08:55

Arsene Wenger verwacht dat Alexis Sánchez volgend seizoen nog het tenue van Arsenal zal dragen. De Franse manager heeft na de FA Cup-overwinning op Manchester city (2-1 na verlenging) aangegeven dat de Chileense smaakmaker zijn contract zal uitdienen en misschien wel zal verlengen.

Sánchez staat nog tot de zomer van volgend jaar onder contract bij Arsenal, waardoor een contractverlenging of een vertrek de beste optie lijkt te zijn. De Chileen wordt in verband gebracht met andere Engelse topclubs, maar Wenger gaat ervan uit dat het goudhaantje blijft. "Alexis is een beest, die altijd klaar is om een tegenstander te killen. Hij zal nooit opgeven. Hij zal hier volgend jaar nog zijn, omdat hij nog een contract heeft. Hopelijk zal hij deze nog verlengen", zegt Wenger tegen Sky Sports. Naast Sánchez hebben Mesut Özil, Alex Oxlade-Chamberlain, Jack Wilshere en Kieran Gibbs ook een contract tot medio 2018.

Geen ruimte voor ego's bij Chelsea

Bij Chelsea was er wat te doen rond Eden Hazard, die afgelopen weekend als invaller binnen de lijnen kwam in de met 4-2 gewonnen FA Cup-halve finale tegen Tottenham Hotspur. Cesc Fabregas, die de voorkeur kreeg boven de Belg, zei dat zijn ploeggenoot net zo goed kan worden als Lionel Messi als hij 'egoïstischer' zou zijn. Daar heeft manager Antonio Conte op gereageerd. "In mijn team wil ik geen egoïstische spelers. Ik vind dit niet leuk om te horen. Ik heb nog liever een nederlaag dan dat mijn speler een egoïst is", zegt Conte volgens de BBC.

"De beste spelers van de wereld bestaan niet zonder team, waardoor ik deze teksten nooit zal begrijpen. Ik kan het niet accepteren. Ik wil niet dat Chelsea een egoïstische speler aantrekt", besluit Conte.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen