Kongolo dankbaar: "Feyenoord spreekt vertrouwen in me uit"

26 april 2017, 17:43

In navolging van ploeggenoten Sven van Beek, Karim El Ahmadi, Bilal Basaçikoglu en Rick Karsdorp tekende ook Terence Kongolo woensdagmiddag een nieuw contract bij Feyenoord. De  verdediger ligt daardoor nu tot de zomer van 2019 vast in De Kuip. Hij is de club dankbaar voor het vertrouwen.

"Ik ben heel erg blij dat ik langer aan Feyenoord verbonden blijf", reageert de international op de website van zijn broodheer. "Ik ben Feyenoord dankbaar dat ze mij hebben opgeleid, dat ik hier al weer vijf jaar geleden mijn debuut heb mogen maken en dat ze met dit nieuwe contract nu opnieuw vertrouwen in mij uitspreken."

Kongolo kijkt uit naar het behalen van de titel met Feyenoord. "Vorig jaar heb ik met de KNVB Beker mijn eerste prijs gewonnen bij deze club. Het zou mooi zijn als daar binnenkort een tweede prijs bij komt in de vorm van een schaal. We hebben afgelopen weekend een heel belangrijke stap in die richting gezet, nu kunnen we de klus klaren tegen Excelsior. Ik zal er alles aan doen om dat voor elkaar te krijgen", stelt de verdediger.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen