Van Persie en Fener komen dramatische start te boven

26 april 2017, 21:42

In het tweeluik met Istanbul BB zijn de kaarten na één wedstrijd nog niet geschud en daar zal Fenerbahçe bijzonder blij mee zijn. De ploeg van Dick Advocaat stond in de halve finale woensdagavond na elf minuten al met 2-0 achter bij de stadgenoot, maar stapte uiteindelijk met een 2-2 gelijkspel van het veld.

De start van Fener was in het eerste duel van het tweeluik was vanavond echt dramatisch te noemen. Na elf minuten lagen er namelijk al twee treffers in het mandje. Cengiz Ünder zorgde na zeven minuten voor de 1-0 en haalde vier minuten later nogmaals de trekker over. Een minuut later stond het echter ook alweer 2-1, omdat Joseph Attamah de bal ongelukkig in eigen doel werkte. Robin van Persie trok de stand in de 61ste minuut vervolgens in evenwicht: 2-2. De spits werd overigens een kwartier voor tijd gewisseld, Jermain Lens maakte de negentig minuten vol.

Over drie weken speelt de club van Dick Advocaat, die nadrukkelijk in verband wordt gebracht met de KNVB, de return tegen Istanbul BB. De andere halve finale gaat tussen Kasimpasa en Konyaspor.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen