Pothuizen: "Ophouden met dat deze groep er niets van kan"

26 april 2017, 22:05

Door het ontslag van Peter Hyballa staan Ron de Groot en Patrick Pothuizen voorlopig aan het roer bij NEC. Het interim-duo zinspeelt vooral op de terugkeer van het plezier bij de nummer zeventien van de Eredivisie.

Omdat de bekerfinale komend weekend wordt gespeeld, komt NEC pas volgende week weer in actie. Dat komt de ploeg niet slecht uit, beaamt De Groot. "Deze week staat in het teken van plezier maken en vertrouwen kweken'', vertelt hij aan het Algemeen Dagblad. "Dat zag je ook aan de training. Veel partijen, veel scoren."

Pothuizen, die als assistent gaat werken, wil met NEC terug naar de basis. "We doen nu veel simpele dingen. Daar zit toch alles in en het is goed voor het vertrouwen. Als je zoveel wedstrijden achter elkaar verliest, dan hebben de spelers geen vertrouwen. Maar dat deze groep er niets van kan, daar moeten we eens mee ophouden. Het belangrijkste is dat de spelers plezier hebben. Dan kun je ver komen en kun je een kentering krijgen. Er zijn nog twee wedstrijden in de competitie. Fritz Korbach zei altijd dat er drie mogelijkheden zijn. Winnen, gelijk spelen of verliezen.''

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen