Koploper Juventus verspeelt punten tegen Atalanta

28 april 2017, 22:48

Juventus is er niet in geslaagd om vrijdagavond op bezoek bij Atalanta de volle buit te pakken. De koploper van de Serie A had het erg lastig en het duel eindigde uiteindelijk in 2-2. Zelf wanneer AS Roma dit weekend ook wint, heeft Juventus echter nog zes punten voorsprong.

Juventus had het lastig op bezoek bij Atalanta en het was dan ook de thuisploeg die vlak voor rust op voorsprong kwam. Andrea Conti tekende voor de openingstreffer. In de tweede helft kwam Juventus langszij, maar daar had het hulp van de thuisploeg van nodig. Leonardo Spinazzola werkte de bal in eigen doel.

Juventus leek er in de slotfase alsnog met de overwinning vandoor te gaan toen Dani Alves zeven minuten voor tijd de 1-2 maakte. Hij kopte raak na een voorzet van Miralem Pjanic. Atalanta kwam echter terug en met nog één minuut officiële speeltijd te gaan maakte Remo Freuler er 2-2 van. Nummer twee AS Roma kan zondag tegen Lazio profiteren van het puntenverlies van Juventus. Het verschil tussen beide ploegen bedraagt momenteel negen punten.