De Jong baalt van gelijkspel: "Dit kan gewoon niet"

29 april 2017, 10:19

Dat De Graafschap tegen Achilles '29 tot drie keer toe een voorsprong (3-3) uit handen gaf, vindt trainer Henk de Jong onvoorstelbaar. De coach oordeelt dat matig verdedigen zijn ploeg heeft opgebroken in de thuiswedstrijd.

?De Graafschap moest eigenlijk winnen van de ploeg uit Groesbeek, maar heeft door de remise nu een mindere grote kans om de nacompetitie te halen. Het is volgende week afhankelijk van de resultaten van FC Eindhoven en RKC Waalwijk. "Verdedigend hebben we al een slecht seizoen, maar vanavond hebben we daar een schepje bovenop gedaan. Dit kan gewoon niet" baalt De Jong bij Omroep Gelderland. "De eerste helft laten wij het verdedigend liggen. Daar kunnen onze aanvallers niet tegen voetballen. En dat is vaker gebeurd dit seizoen."

"We bewijzen onszelf een slechte dienst", beseft De Jong. "Nu is het wel lastig. We zijn echter van ver gekomen. We doen tot de laatste wedstrijd mee voor een plek in de play-offs en dat had niemand drie maanden geleden verwacht. Maar dit gelijkspel is wel zuur. We hebben wel nog een kans, dus we gaan volgende week gewoon verder."

?De Graafschap gaat aanstaande vrijdag op bezoek bij FC Oss.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen