Zidane na late zege: "Moeten lijden tot titelstrijd beslist is"

30 april 2017, 09:25

Real Madrid boekte zaterdagavond een nipte overwinning op Valencia in de Primera División. Een doelpunt van Marcelo vier minuten voor tijd betekende een een 2-1 overwinning voor de ploeg van Zinedine Zidane. De trainer verwacht in deze fase van het seizoen meer van zulke wedstrijden.

Real pakte dit seizoen zeven keer de overwinning pas in de slotfase. "Na het doelpunt van Valencia werden we pas wakker, het publiek ging ook weer achter ons staan. Toen werd het een andere wedstrijd. We weten dat we een duel ook in de slotfase nog kunnen omdraaien, maar waarom het gebeurt weet ik niet. Dat is het mooie aan voetbal, de winst op die manier binnenhalen", aldus Zidane na afloop tijdens de persconferentie.

Dinsdag wacht alweer het eerste duel met Atlético Madrid in de Champions League. "We hebben de mogelijkheden niet benut om de wedstrijd in het slot te gooien. Maar dit zullen we nog een stuk vaker krijgen, we moeten lijden tot het einde van een wedstrijd. Dat betekent dat er nog verbetering mogelijk is", aldus de Fransman. "We staan nog overeind en we zullen vechten tot het einde. Als we de titel willen pakken moeten we alles winnen."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen