Blind weer in beeld bij Mourinho: "Voel me goed achterin"

30 april 2017, 10:20

Met de blessures van Phil Jones, Chris Smalling en Marcos Rojo heeft José Mourinho weinig verdedigers beschikbaar bij Manchester United. Na het duel met Manchester City viel ook Timothy Fosu-Mensah nog weg vanwege een schouderblessure. Daley Blind kan door het vele blessureleed ineens weer op een basisplaats rekenen.

Waar Blind eerst veelal als middenvelder zijn wedstrijden speelde, staat de Nederlands international nu ineens centraal achterin. Daar vormt hij de laatste wedstrijden een duo met de Ivoriaan Eric Bailly. "Ik denk dat het, ondanks de taalbarrière, goed uitpakt. Het gaat goed en we begrijpen elkaar. Dat geldt ook als ik met één van de andere centrale verdedigers moet spelen. Het hele team weet wat ons te doen staat en dat zie je terug aan het feit dat we weinig goals tegen krijgen", zegt Blind tegenover Manchester United TV.

Zijn veelzijdigheid is een groot voordeel voor Mourinho. "Ik ben er klaar voor als de manager mij iets vraagt. Ik ben klaar om op het middenveld te spelen, maar centraal achterin voel ik me ook goed", aldus Blind, die hoopt dat United nog bij de top vier eindigt. "Het zal heel moeilijk worden. We spelen nu eigenlijk alleen nog maar finales. We moeten er klaar voor zijn."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen