Nog vier duels voor Enrique: "Gaan voor de dubbel"

30 april 2017, 10:55

Luis Enrique heeft nog vier wedstrijden te gaan als trainer van FC Barcelona. De Catalanen doen nog op twee fronten mee: de strijd om de landstitel en de beker. Na afloop van de gewonnen stadsderby tegen Espanyol sprak de trainer uit vol voor beide prijzen te willen gaan.

In de eerste helft was Barcelona weinig overtuigend tegen Espanyol, maar na rust slaagde de ploeg er alsnog in om drie keer te scoren. Enrique toonde zich na afloop tijdens de persconferentie tevreden. "Als je zo speelt als wij in de eerste helft, dan zorg je ervoor dat je tegenstander vermoeid raakt. Daardoor kregen we in de tweede helft wel de ruimte om kansen te creëren", legt de trainer uit. "Ook al leek het alsof we na rust veel beter waren, ik ben ook tevreden met hoe we in de eerste helft speelden."

In de Primera División treft Barcelona nog Villarreal, Las Palmas en Eibar. Daarna wacht in de finale van de Copa del Rey Deportivo Alavés. "We hebben nog twee duidelijke doelstellingen dit seizoen, de landstitel en het winnen van de beker. Ik ben ontzettend blij met dit team en heb er vertrouwen in", aldus Enrique, die hoopt afscheid te nemen met twee prijzen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen