Robben na mijlpaal: "Heb nog steeds één titel nodig"

30 april 2017, 12:57

Arjen Robben werd zaterdagavond voor de tiende keer in zijn loopbaan kampioen. Bayern München was met 0-6 te sterk voor VfL Wolfsburg en verzekerde zich zo van de landstitel in de Bundesliga. Robben komt daardoor op gelijke hoogte met Johan Cruijff.

De helft van zijn landskampioenschappen won Robben met Bayern München. De aanvaller was zaterdagavond dan ook zeer tevreden met het bereiken van de mijlpaal. "Nu sta ik op gelijke hoogte met Johan Cruijff en ik ben natuurlijk momenteel de meest succesvolle voetballer van Nederland", wordt Robben geciteerd door diverse Duitse media. Hij benadrukt dat hij ook volgend jaar graag in München wil blijven. "Ik heb nog steeds één titel nodig om alleen recordhouder te worden", lacht de Bayern-ster.

Desondanks maakt een titel niet het hele seizoen ineens geslaagd, zo zegt Robben. De laatste weken in de Bundesliga kan de ploeg het rustiger aandoen, maar dat was niet wat de aanvaller graag gezien had. "We zouden ons nu alweer voor moeten bereiden om woensdag een wedstrijd te spelen. In de DFB Pokal hebben we de nederlaag aan onszelf te danken, maar in de Champions Legue was het niet onze fout", doelt hij op de invloed van de arbitrage tijdens het duel met Real Madrid.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen