Napoli klopt Internazionale dat niet profiteert van remise Milan

1 mei 2017, 01:50

De neerwaartse spiraal van Internazionale kent vooralsnog geen einde. Voor de zesde en achtereenvolgende wedstrijd werd er zondagavond niet gewonnen. SSC Napoli was dankzij een treffer van José María Callejón met 0-1 te sterk. 

Het was Napoli dat het heft in handen nam in Milaan en de beste kansen had. Met name Dries Mertens werd een paar keer in stelling gebracht, maar hij wist steeds de kansen om zeep te helpen. Uiteindelijk was het Callejón die profiteerde van een blunder van Yuto Nagatomo. De Japanner zat volledig mis bij een onschuldige voorzet van Lorenzo Insigne en voor Calléjon was het een koud kunstje om vervolgens af te drukken.

Insigne was na de pauze zelf de gevaarlijkste man namens Napoli, maar meermaals ontbrak het hem net aan het geluk om te scoren en ook keepte Samir Handanovic een geweldige wedstrijd. Uiteindelijk kwam ook Inter uit zijn schulp. Antonio Candreva zag een volley in het zijnet belanden en in de slotfase kon uitgerekend Nagatomo zijn fout goedmaken. Het schot ging alleen recht op doelman Pepe Reina af.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen