Italiaan Rocchi fluit eerste ontmoeting tussen Ajax en Lyon

1 mei 2017, 12:17

De eerste ontmoeting tussen Ajax en Olympique Lyon, komende woensdag in Amsterdam in de halve finale van de Europa League, is in Italiaanse handen. Gianluca Rocchi hanteert de fluit in de ArenA, zo heeft de UEFA maandag bekendgemaakt. Elenito Di Liberatore en Mauro Tonolini zijn de grensrechters, terwijl Filippo Meli als vierde official zal fungeren. Luca Banti en Paolo Valeri worden ingezet als vijfde en zesde official.

Rocchi floot twee keer eerder een Europese wedstrijd van Ajax. In het seizoen 2010/2011 werd hij aangesteld voor het uitduel met Anderlecht (0-3 winst) in de Europa League. Een jaar daarna, eveneens in de Europa League, floot Rocchi de thuiswedstrijd van Ajax tegen Manchester United. Deze mondde uit in een 0-2 nederlaag voor de Amsterdamse club.

Ajax - Lyon begint woensdag om 18.45 uur, de return is op 11 mei in Frankrijk. Manchester United en Celta de Vigo treffen elkaar in de andere halve finale. Zij hebben donderdag hun eerste ontmoeting. Ajax en Lyon spelen vanwege Dodenherdenking op de Dam een dag eerder dan de vaste Europa League-avond.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen