Steijn genoemd bij Ipswich: "Ik sta open voor een vertrek"

1 mei 2017, 15:06

Maurice Steijn heeft dit seizoen een fantastische prestatie afgeleverd bij VVV-Venlo, dat hij met veel overtuiging naar het kampioenschap in de Jupiler League en dus promotie naar de Eredivisie leidde. Dat heeft de 43-jarige coach interesse vanuit Engeland opgeleverd.

Steijn wordt genoemd bij Ipswich Town, dat uitkomt in de Engelse Championship. Het is nog niet concreet, maar er speelt wel wat. "Wat ik weet is dat er een lijst van trainers is om daar volgend jaar aan de slag te gaan. Daar schijn ik op te staan. Ik ben ook gebeld door journalisten uit Engeland die dat bevestigen, maar als ik daar niets van hoor is dat geen optie en is het het meest waarschijnlijke dat ik volgend jaar nog bij VVV werk", maakt Steijn duidelijk tegenover Omroep West. "Ik werk hier drie jaar met veel plezier, maar als er een mooie club voorbij komt, die past bij mijn ambitie, dan is het misschien wel een mooi moment om elkaar de hand te schudden en verder te kijken."

Steijn, die nog een jaar onder contract staat in De Koel en met VVV in gesprek is over een contractverlenging, was eerder jeugd-, assistent-, interim- en hoofdcoach bij ADO Den Haag. Vanaf 2014 is de voormalig middenvelder werkzaam bij VVV.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen