Falcao en Mbappé verwachten spektakel tegen Juventus

1 mei 2017, 16:10

AS Monaco kan deze week een al prachtig seizoen nog een stuk mooier maken. In de halve finale van de Champions League kruisen de Monegasken de degens met Juventus. Woensdag staat de eerste wedstrijd in het Stade Louis II op het menu, een week later volgt de return in Turijn. Radamel Falcao en Kylian Mbappé, samen het koningskoppel in de voorhoede van de Ligue 1-koploper, zijn positief gestemd.

"De halve finale van de Champions League is een geweldige kans, vooral voor iemand van mijn leeftijd. Het zou goed kunnen zijn dat dit niet weer gebeurt in mijn carrière", zegt de 31-jarige Falcao tegen La Stampa over de jacht op een finaleticket. "Of Mbappé en ik beter zijn dan Gonzalo Higuaín en Paulo Dybala? Beide ploegen hebben in ieder geval echte doelpuntenmakers. Het wordt een spektakel. Het wordt wel lastig, Juventus is een heel goed team met een ijzersterke verdediging. Toch is er wel wat mogelijk: zo heeft Atalanta Bergamo onlangs tweemaal tegen ze gescoord. Ik ben benieuwd, het wordt de belangrijkste wedstrijd van het seizoen", aldus de Colombiaan.

Mbappé blikt op de website van de UEFA vooruit op de clash met Juventus. "Het is een geweldige tegenstander met een roemrijke historie en geweldige spelers. Ze hebben niet voor niets FC Barcelona uitgeschakeld. Ze zijn in staat om het toernooi te winnen, maar wij hebben ook veel kwaliteiten en gaan er alles aan doen om de finale te behalen", zegt de pas 18-jarige Mbappé, die veel respect heeft voor Juventus. "Gianluigi Buffon is een geweldige keeper, misschien wel een van de besten ter wereld. Het is mooi om tegen hem te spelen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen