Sneijder belangrijk bij ruime overwinning Galatasaray

1 mei 2017, 21:03

Galatasaray heeft na enkele teleurstellende resultaten de rug gerecht. Op bezoek bij Bursaspor werd maandagavond overtuigend met 0-5 gewonnen. Wesley Sneijder had met twee assists een aandeel in de overwinning.

Galatasaray werd in het zadel geholpen toen Ertugrul Ersoy al na vijf minuten de bal in eigen doel werkte. Kort voor rust verdubbelde Bruma de score op aangeven van Lukas Podolski. Ook in de tweede helft was Galatasaray de sterkste ploeg. Na 57 minuten zorgde Ahmet Calik voor de 0-3 uit een vrije trap van Sneijder en drie minuten later zorgde Podolski voor de vierde treffer. Ook daar was de Nederlandse middenvelder de aangever. Met nog één minuut officiële speeltijd te gaan bepaalde Yasin Oztekin de eindstand op 0-5.

Voor Sneijder staat de teller na het duel met Buraspor op dertien assists. Daarmee staat hij bovenaan in het klassement van de Süper Lig. Nigel de Jong viel in de tweede helft in bij Galatasaray. Door de zege staat de ploeg op de vierde plaats met vier punten achterstand op nummer drie Fenerbahçe. Er zijn nog vijf speelronden te gaan in Turkije.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen