Simeone verwacht sterke start Real: "Ruimte benutten"

1 mei 2017, 21:19

Diego Simeone verwacht dat Real Madrid in eigen huis direct uit de startblokken zal schieten in de halve finale van de Champions League. De trainer denkt eveneens dat daar de kansen voor Atlético Madrid liggen. "We moeten proberen de ruimte die we krijgen te benutten."

Tijdens de persconferentie van maandag sprak Simeone de verwachting uit dat Atlético vooral direct na het fluitsignaal moet opletten. "Real zal proberen ons pijn te gaan doen, zeker vlak na de start en met de sfeer in het Bernabeu. Ik denk niet aan een specifieke uitslag. Ik verwacht dat het dicht bij elkaar zal liggen. Hopelijk slagen we erin om de ruimtes te benutten. Zij zullen sterk starten, zoals in iedere thuiswedstrijd."

Atlético zal niet alleen maar willen tegenhouden in het Bernabeu, want Simeone wil een verlenging het liefst voorkomen. "In eigen huis een verlenging spelen kan een nadeel zijn, dus we moeten iets verzinnen om dat te voorkomen", aldus de trainer, die niet kan beschikken over Juanfran, Augusto Fernandez en Jose María Gimenez. Daarentegen is Yannick Carrasco weer hersteld van een schouderblessure.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen