Omhaal Can bezorgt Liverpool drie belangrijke punten

1 mei 2017, 22:59

Liverpool heeft maandagavond weten te profiteren van het puntenverlies van Manchester City en Manchester United. De ploeg van Jürgen Klopp won op bezoek bij Watford met 0-1 en staat daardoor weer wat steviger op de derde plaats.

Liverpool speelde niet overtuigend op Vicarage Road maar kwam kort voor het einde van de eerste helft toch op voorsprong. Emre Can zette zijn ploeg met een werelddoelpunt op 0-1. Na een goed getimede voorzet van Lucas Leiva nam hij de bal in de lucht aan en trof met een prachtige omhaal doel. 

Dat doelpunt gaf Liverpool na rust echter geen inspiratie. Weliswaar slaagde de ploeg van Klopp erin om Watford terug te dringen op eigen helft, maar echt grote kansen waren er niet. In de eindfase kwam Liverpool zelfs nog een paar keer goed weg. Zo kreeg Nordin Amrabat nog een goede kans uit de counter, maar hij zag zijn inzet op niks uitdraaien. 

Bij Liverpool speelde Wijnaldum de gehele wedstrijd terwijl voor Watford Daryl Janmaat en Amrabat in actie kwamen. Liverpool staat in de Premier League op de derde plaats. De voorsprong op Manchester City bedraagt drie punten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen