Pijnlijke nederlaag voor Sevilla op bezoek bij Málaga

1 mei 2017, 23:10

Sevilla leed maandagavond een pijnlijke nederlaag in de strijd om een ticket voor de Champions League. Op bezoek bij Málaga CF ging de ploeg van Jorge Sampaoli met 4-2 onderuit. Daardoor is het gat met Atlético Madrid nu drie punten.

Bij rust leek er nog weinig aan de hand voor Sevilla. Na 45 minuten stond het 1-1 dankzij doelpunten van Franco Vazquez en Pablo Fornals. Málaga kwam in de tweede helft op voorsprong, maar Vazquez wist met zijn tweede doelpunt van de avond de schade te repareren. In het laatste kwartier wist de thuisploeg echter nog tweemaal te scoren. Diego Llorente en Juan Carlos bepaalden de einstand op 4-2.

Door de nederlaag weet Sevilla niet in het spoor te blijven van Atlético Madrid, met wie het strijd om de derde plaats en rechtstreekse plaatsing voor de Champions League. Het verschil tussen beide ploegen bedraagt nu drie punten met nog drie speelronden te gaan.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!