Can steelt de show: "Nog nooit zo'n doelpunt gemaakt"

2 mei 2017, 08:02

Wat ging er door je heen? Deze vraag wordt na afloop van een voetbalwedstrijd misschien wel te vaak aan spelers gesteld. Toch kon hij maandagavond bij Watford-Liverpool niet uitblijven. Met een weergaloze en acrobatische omhaal besliste Emre Can namelijk het duel namens de bezoekers: 0-1.

"Ik heb nog nooit zo'n doelpunt gemaakt. Misschien dat ik vroeger ook weleens zo'n prachtige goal heb gemaakt, maar dit is absoluut mijn beste treffer ooit", zei een dolblije Can na afloop van de winst bij Watford tegen de BBC. "Ik zag de ruimte en rende erin. Mijn eerste gedachte was om de bal te koppen, maar toen stopte ik met nadenken en gebeurde dit."

Ploeggenoot Adam Lallana, die terugkeerde na een blessure, heeft van het doelpunt genoten. "Hij houdt er wel van om spectaculaire scoringspogingen te ondernemen en dat zal niet minder worden na dit doelpunt. Het was een werelddoelpunt, fantastisch. Hij had de moed om het te proberen en de bal vloog de kruising in. Alle credits voor de zege zijn voor Emre."

Aan Liverpool-manager Jürgen Klöpp werd gevraagd of hij het doelpunt van Can in één woord kon omschrijven. "Ongelofelijk", antwoordde de Duitser lachend. "Buitengewoon, wereldklasse, een heerlijke pegel", voegde Klopp er nog aan toe.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen