Volendam stelt Salden aan als opvolger van Molenaar

2 mei 2017, 10:00   Bijgewerkt: 2 mei 2017, 10:26

FC Volendam heeft een opvolger van de vorige week weggestuurde Robert Molenaar gevonden. De club uit het vissersdorp zet Misha Salden komend seizoen voor de groep. Dat maken de Noord-Hollanders, die al zeker zijn van deelname aan de play-offs om promotie, via de officiële kanalen van de club bekend.

De 43-jarige Salden is een voormalig middenvelder, die tijdens zijn spelerscarrière bij Haarlem, Volendam en Telstar onder contract stond. Bij laatsgenoemde club zette hij in 2009 een punt achter zijn actieve loopbaan, alvorens hij als coach aan de slag ging bij FC Lisse. Daarmee promoveerde hij in zijn eerste seizoen meteen naar de Topklasse. In 2013 behaalde Salden het diploma coach betaald voetbal en sindsdien was hij als hoofd jeugdopleidingen en technisch manager verbonden aan Volendam. "Zijn wens om weer op het veld te kunnen staan, kan nu door FC Volendam worden ingewilligd", zo klinkt het op de website van de Volendammers.

Salden wordt als hoofd jeugdopleidingen van Volendam vervangen door Stanley van Kesteren, die een driejarig contract voor deze functie heeft getekend. Van Kesteren blijft ook de coach van de onder 19-ploeg van Volendam.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen