'De toekomst van zowel Bilic als Moyes is zeer onzeker'

3 mei 2017, 12:00

Slaven Bilic was na afgelopen seizoen nog dicht bij een contractverlening, maar daar is momenteel allerminst sprake van. Het bestuur van West Ham United zal over een paar weken, als de Premier League erop zit, om de tafel gaan zitten om te kijken of ze nog wel verder willen met de Kroaat, zo weet Sky Sports.

In 2015/16 kon het allemaal niet op voor The Hammers. De ploeg eindigde als zevende en versloeg bijna alle grote teams minimaal één keer. Dit jaar is alles anders en is de club met nog drie wedstrijden voor de boeg nog altijd niet helemaal zeker. Vooral (de onrust rondom) het vertrek van Dimitri Payet lijkt zijn weerslag te hebben gehad op de prestaties van het elftal.

Ook voor David Moyes is zijn baan niet zeker. De manager bleek niet in staat om Sunderland - dat al jaren flirtte met degradatie - nog een jaar in de Premier League te kunnen houden. Met nog vier wedstrijden te spelen weten The Black Cats al dat ze volgend seizoen een niveau lager zullen acteren.

Hoewel hij nog een contract heeft voor drie seizoenen, is het zeer onduidelijk of de club hem binnenboord wil houden en of hij zelf actief wil blijven bij Sunderland. De rel die er voorbije maanden plaatsvond nadat hij een vrouwelijke verslaggeefster seksistisch bejegende heeft in ieder geval niet bijgedragen aan het stabiliseren van zijn positie.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen