Villa gaat voor langer verblijf bij New York City in MLS

3 mei 2017, 17:17

David Villa blijft een jaar langer bij New York City FC, waar hij sinds 2014 actief is. De voormalig FC Barcelona-aanvaller heeft zijn verbintenis met een jaar verlengd. Daardoor staat hij tot medio 2018 onder contract bij de club in de Major League Soccer.

In 2014 was Villa de eerste versterking van New York City. "Drie jaar geleden zijn we begonnen met het project om deze geweldige club op te bouwen. Ze hebben mij als aanvoerder gekozen en daar ben ik nog steeds trots op. Ik heb het enorm naar mijn zin in deze stad en bij deze club. Ik ben fit en kan nog steeds van waarde zijn op het veld en ik ben nog niet van plan een punt achter mijn loopbaan te zetten. Het tekenen van een nieuw contract was dan ook een makkelijke beslissing", aldus de aanvaller op de clubwebsite.

Ook trainer Patrick Vieira is blij met het besluit van Villa. "Het is goed nieuws voor mij, de club en David zelf. Zeker gezien hoe goed hij speelt en de hoeveelheid doelpunten die hij heeft gemaakt", doelt hij op het feit dat de Spanjaard afgelopen seizoen 23 keer scoorde in 35 duels.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen