Génésio spreekt van wanprestatie: "Ajax kon vaker scoren"

3 mei 2017, 21:55

Bruno Génésio zag Olympique Lyon in de Johan Cruijff ArenA met 4-1 onderuit gaan. Na afloop sprak de trainer van een absolute wanprestatie van zijn ploeg. Vooral defensief was Lyon erg slordig en hij benadrukt dan ook dat Ajax eigenlijk nog veel vaker had kunnen scoren.

"Dit was niet zomaar een nederlaag. Dit was gewoon een absolute wanprestatie", waren de eerste woorden van Génésio op de persconferentie na het duel met Ajax. Door de 4-1 nederlaag moet Lyon in eigen huis nu minimaal drie keer scoren, maar de trainer acht dat niet onmogelijk. "Dit seizoen zijn er vaker spectaculaire ontsnappingen geweest. Dat zal ons motiveren om deze nederlaag in eigen huis om te draaien."

Génésio had ook complimenten voor de tegenstander over. "Dat wij defensief zo slecht waren, kan ook worden verklaard door de kwaliteiten van Ajax. Ze konden profiteren van de risico's die wij moesten nemen om te scoren. Maar twee of drie van de doelpunten komen voort uit fouten van onze kant", aldus de trainer, die aangeeft dat er in de kleedkamer van Lyon grote verslagenheid heerste. "We moeten deze klap nu verwerken en ons voorbereiden op volgende week. We moeten blijven geloven in onze kansen. Maar ik moet wel benadrukken dat deze uitslag nog veel erger had kunnen wezen. Ajax had vaker kunnen scoren."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen