Ünal kan op belangstelling rekenen: "Alles ligt nog open"

4 mei 2017, 09:58

Enes Ünal is bezig aan een geweldig seizoen bij FC Twente in de Eredivisie. De van Manchester City gehuurde aanvaller keert in de zomer zeer waarschijnlijk terug naar Engeland, maar wat hij erna gaat doen is nog niet bekend. Hij kan door zijn goede prestaties in ieder geval rekenen op interesse van diverse clubs. 

Ünal komt nog niet in aanmerking voor een verblijfsvergunning in Engeland en daarom lijkt een nieuwe verhuurperiode zeer waarschijnlijk. "De volgende stap in mijn carrière wordt heel belangrijk. Ik hoop in juni een beslissing te kunnen nemen", vertelt de spits in gesprek met De Telegraaf. "Manchester City is een prachtige club, maar het is belangrijk dat ik wekelijks volledige wedstrijden speel. Dit jaar bij FC Twente is geweldig."

De Turkse spits verwacht niet dat hij komende zomer met City meegaat op trainingskamp naar de Verenigde Staten. "Als huurling moet je het gelijk laten zien. Deze jaren zijn cruciaal. Als ik 24 jaar ben, wil ik een topspits zijn", vertelt Ünal, die niet uitsluit dat hij komend seizoen nog in Enschede speelt. "De volgende stap kan ook nog een jaar FC Twente betekenen. Alles ligt nog open."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen