Koeman over Barcelona-vacature: "Is wel een droom"

4 mei 2017, 10:56

Ronald Koeman heeft het prima naar zijn zin als manager van Everton, maar hoopt tijdens zijn loopbaan als trainer nog twee dromen waar te kunnen maken. De eerste is bondscoach worden van het Nederlands elftal terwijl hij ook nog graag aan de slag gaat bij FC Barcelona.

Luis Enrique vertrekt aan het einde van het seizoen als trainer van Barcelona, en een opvolger is nog altijd niet gepresenteerd. Logischerwijs viel ook de naam van Koeman al enkele keren in de wandelgangen. "Ik weet wat je me gaat vragen", zegt Koeman in een interview met het Spaanse Sport. "Dat Barcelona aan mij denkt vind ik fijn om te horen. Ik ben daar als speler en als persoon volwassen geworden, ik hou van die club en dat weet iedereen."

Of hij daadwerkelijk is benaderd om na dit seizoen aan de slag te gaan in Camp Nou wilde de huidige manager van Everton niet zeggen. "Ik heb twee dromen. De eerste is bondscoach van Nederland worden, maar dat ging vanwege mijn contract bij Everton niet. Daarnaast hoop ik op een dag trainer van Barcelona te worden. Maar voor nu richt ik me volledig op Everton", aldus Koeman.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen