Marokko
0 – 0
Spanje

Van Eijden: "Pijn van de bekerfinale duurde een paar dagen"

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

4 mei 2017 – Bij AZ wordt er nog altijd flink gebaald na de verloren bekerfinale tegen Vitesse. Zondag moet de ploeg er in de Eredivisie echter weer staan, want dan wacht de confrontatie met NEC Nijmegen. Bij de Alkmaarders gaat de blik ook alvast vooruit naar de play-offs om Europees voetbal.

Van Eijden: "Pijn van de bekerfinale duurde een paar dagen"

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Voor Rens van Eijden was het een vreemde week. Enerzijds is er nog de gedachte aan de verloren bekerfinale, maar de blik ging ook alweer op het treffen met zijn oude ploeg NEC. "Na de finale hebben we een dag vrij gehad. En die heb ik ook gebruikt: lekker languit op bed gelegen en vrij weinig gedaan. Als prof ben je gewend om snel de knop weer om te zetten. De pijn heeft wel een paar dagen geduurd, maar ik ben iemand die redelijk snel kan relativeren. Ik ben bang dat het besef 'wat we hebben laten liggen' later nog kom", vertelt de verdediger tegenover AZ TV.

Zondag gaat AZ op bezoek bij NEC, de club waar Van Eijden zeven jaar onder contract stond. "Ik zie dan veel bekenden met wie ik mooie dingen en minder mooie dingen heb meegemaakt. Dat zorgt voor een gevoel van verbondenheid",zegt hij. Ondanks dat AZ in de Eredivisie weinig meer om voor te spelen heeft, maakt dat voor de motivatie niet uit. "Wij willen zondag winnen om met een zo goed mogelijk gevoel richting de play-offs te gaan. We zijn aan onze stand verplicht om de play-offs te winnen. Daar zullen we ons honderd procent voor inzetten", besloot Van Eijden.

  • Senegal - Nederland, actie Adv

    Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!

    Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

  • Reacties

    WK 2022

    gerelateerd