Roda verlengt contract Werker, PEC bindt Van Wijnen

5 mei 2017, 19:23

Daryl Werker heeft zijn contract bij Roda JC met drie jaar verlengd. De verdediger tekent een nieuwe verbintenis tot medio 2020 met een optie voor nog een seizoen. De 22-jarige Werker doorliep de jeugdopleiding van de ploeg uit Kerkrade.

Werker zette vrijdag zijn handtekening onder een nieuw contract. Hij debuteerde in het seizoen 2014-2015 in het eerste elftal van Roda JC en kwam tot nu toe tot 31 duels voor de club. Vorig seizoen speelde hij een half jaar op huurbasis voor MVV Maastricht. "We zijn erg tevreden over de ontwikkeling die Daryl heeft doorgemaakt en vinden het belangrijk dat hij voor de club behouden blijft. Niet voor niets hebben we hem dan ook een meerjarige aanbieding gedaan", zegt algemeen directeur Wim Collard op de clubwebsite.

Van Wijnen

Ook PEC Zwolle meldde vrijdag een contractverlenging. De club legde Bas van Wijnen voor twee seizoenen vast met een optie voor nog een jaar. De middenvelder speelt al negen jaar in de jeugdopleiding van PEC en maakt nu de overstap naar het eerste elftal. "Hier ben ik heel blij mee. Als geboren en getogen Zwollenaar wil ik niets liever dan van waarde zijn voor mijn club, want dat is PEC Zwolle na al die jaren in de voetbalacademie geworden. Ik sta dan ook te springen om aan dit nieuwe avontuur te beginnen", vertelt hij op de site van PEC.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen