Tottenham verspeelt titelkansen na nederlaag bij West Ham

5 mei 2017, 22:59

Tottenham Hotspur heeft zichzelf een bijzonder slechte dienst bewezen in de strijd om het kampioenschap in de Premier League. Op bezoek bij West Ham United ging de ploeg van Mauricio Pochettino met 1-0 onderuit. Manuel Lanzini maakte het enige doelpunt van de wedstrijd.

Tottenham Hotspur heeft dit seizoen weinig problemen met scoren, maar tegen West Ham wilde het maar niet lukken. In de eerste helft was eigenlijk alleen Harry Kane dichtbij. Hij zag de doelman echter redding brengen op zijn inzet. Ook na rust veranderde dat beeld niet. Christian Eriksen en Heung-Min Son kregen mogelijkheden, maar voor de rest vielen er weinig kansen te noteren.

Met 65 minuten op de klok was het aan de andere kant wel raak. Manuel Lanzini kon na matig verdedigen van Tottenham de openingstreffer binnenschieten. Vincent Janssen kwam een kwartier voor tijd nog binnen de lijnen, maar kon een nederlaag ook niet meer voorkomen.

Door de nederlaag van Tottenham Hotspur blijft het verschil met Chelsea vier punten. De koploper komt maandag nog in actie tegen Middlesbrough en kan dan een reuzenstap richting de titel zetten door Tottenham op zeven punten achterstand te zetten. Wanneer het ook het duel met West Bromwich Albion de vrijdag daarna wint, is Chelsea zeker van het landskampioenschap.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen