Ajax lijkt Onana aan boord te houden: "Gaat goede kant op"

6 mei 2017, 09:17

Het heeft Ajax de nodige moeite gekost, maar André Onana lijkt toch een nieuw contract in Amsterdam te gaan tekenen. Daags na de spetterende 4-1 zege op Olympique Lyon hebben Marc Overmars en Jeroen Slop op hoofdlijnen overeenstemming bereikt over een nieuwe verbintenis.

Dat laten De Telegraaf en Voetbal International zaterdag weten. Albert Botines, de zaakwaarnemer van de sluitpost, bevestigt tegenover eerstgenoemde dat er witte rook aan zit te komen. "De onderhandelingen gaan de goede kant op", reageert hij. De verwachting is dat de kogel binnen twee weken door de kerk zal zijn.

De nieuwe verbintenis van de keeper zal lopen tot 2020 of 2021. "Dat weten we nu nog niet precies", zegt Botines. Ajax is al sinds februari in onderhandeling over een nieuw contract voor de keeper, die dit seizoen doorbreekt in het eerste elftal. De doelman uit Kameroen werd in 2015 overgenomen van FC Barcelona.

Vorige maand sprak de doelman tegenover FCUpdate.nl uit dat hij zinspeelt op een langer verblijf in Amsterdam. "Ik geloof niet dat ik weg moet en ik wil hier natuurlijk ook blijven. Ik ben hier zeer gelukkig en het land bevalt me ook goed. Ik vind het fijn om hier te zijn. Het is een perfecte plek om mezelf door te ontwikkelen en om te laten zien wie André Onana is. We gaan het zien", zei hij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen