Kuyt trots op Feyenoord: "Willen het nu gewoon afmaken"

6 mei 2017, 14:49

Twee seizoenen geleden kwam Dirk Kuyt terug naar Rotterdam met als droom op prijzen te pakken met Feyenoord. In zijn eerste seizoen won hij al de KNVB Beker, nu lonkt de titel in de Eredivisie. De 36-jarige aanvoerder hoopt dat de ploeg de klus zondag al klaart in Kralingen.

"Het hele seizoen strijden we al ergens voor met z'n allen. Dat hebben we echt fantastisch gedaan en nu hebben we twee momenten om het te beslissen", zegt Kuyt op de clubwebsite. "Natuurlijk willen we dat tegen Excelsior al gaan doen en dat gaan we ook doen met z'n allen. De focus ligt voor ons volledig op de wedstrijd. We zien en merken dat er in heel Rotterdam al veel feestende gedachten zijn, maar de focus bij de groep is nog heel scherp. We hebben heel goed getraind en kunnen niet wachten om te gaan spelen."

Hoewel veel mensen al vooruit lopen op de titel, beseft Kuyt dat het nog wel even moet gebeuren. "Excelsior-uit is altijd een lastige wedstrijd en kampioenswedstrijden zijn altijd lastige wedstrijden, maar wij moeten gewoon zorgen dat we in onze kwaliteit komen en de punten pakken. En dan hebben we iets fantastisch gepresteerd met zijn allen. Ik ben heel trots op de groep en we willen het nu gewoon afmaken. Hier hebben wij vanaf dag één voor gezorgd en nu moet je die trotsheid bewerkstelligen door zondag te winnen. Dat zal een fantastisch gevoel zijn."

Excelsior - Feyenoord begint zondag, net als alle eredivisieduels, om 14.30 uur.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen