Jans neemt in stijl afscheid: "Een fantastische periode"

7 mei 2017, 18:34

De laatste thuiswedstrijd van PEC Zwolle onder Ron Jans eindigde zondagmiddag in een mooi feestje. De club won met 2-1 van sc Heerenveen en is daardoor zeker van nog een seizoen op het hoogste niveau. Jans is blij dat hij op een positieve manier afsluit bij De Blauwvingers.

"De opluchting is reuze groot", jubelt Jans voor de camera van RTV Oost. "De wedstrijd was bizar, met rood en spanning. Het was niet altijd mooi, maar met een geweldige fighting spirit. Als je kijkt naar de andere resultaten: Sparta wint, NEC wint en Roda JC wint. Bij een gelijkspel had je waarschijnlijk nacompetitie moeten spelen. Ik weet niet of wij daar fysiek en mentaal klaar voor waren. Op dat vlak hebben we daar vandaag een hele goede prestatie geleverd. Het kwam uit de tenen en wat dat betreft overheerst er opluchting en vreugde."

Ondanks dat de druk nu van de ketel is bij Zwolle, wil Jans op een positieve manier eindigen. "Tot 22 mei zijn we nog bezig en hebben nog een uitwedstrijd bij PSV, die gaan we uiteraard winnen. Dit is voor mij een fantastische periode en ik ben ook erg ontzettend blij en opgelucht dat we in de eredivisie blijven, want meer zat er blijkbaar dit seizoen niet."

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen