Elia blijft rustig: "Zulke duels zitten er gewoon tussen"

7 mei 2017, 20:48

Feyenoord leed zondag voor het eerst dit eredivisieseizoen een nederlaag met meer dan één doelpunt verschil. Door de 3-0 afstraffing bij Excelsior valt er voorlopig nog geen titel te vieren. Toch lijkt Eljero Elia zich er niet heel druk om te maken.

"Zulke duels zitten er gewoon tussen. We kunnen niet elke wedstrijd een acht of een negen spelen", vertelt de vleugelaanvaller tegenover FOX Sports. "We moeten met z'n allen gewoon een weekje wachten. Het komt sowieso goed."

"Dit was zeker niet onze beste wedstrijd van het seizoen, maar dat viel ook te verwachten in dit stadion", stelt Elia. "Ze hebben alles met voorbedachten rade gedaan. Een wedstrijd op kunstgras en ze hebben dit veld expres niet gesproeid. Dan weet je dat het moeilijk gaat worden, iedereen heeft het hier moeilijk. Ik had wel verwacht dat we er met onze veerkracht meer uit zouden halen, maar vandaag zat alles tegen."

"Ik kan dit wel snel vergeten", vervolgt Elia. "We staan nog steeds eerste hè. Ik weet alleen wel dat volgende week onze laatste kans is. Dan moeten we er staan. Het is denk ik nog mooier om in De Kuip kampioen te worden. Natuurlijk zal er dan nóg meer druk op de wedstrijd zitten. Maar ik houd wel van druk."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen