AS Roma zonder Strootman overtuigend langs AC Milan

7 mei 2017, 22:34

AS Roma heeft het eerste duel tijdens de schorsing van Kevin Strootman overtuigend gewonnen. Op bezoek bij AC Milan werd er een 1-4 zege geboekt. Edin Dzeko was de grote man, de Bosniër nam de eerste twee treffers van de avond voor zijn rekening.

AC Milan werd in de eerste helft compleet overlopen door een veel sterker AS Roma. Liefst zeventien schoten losten de Romeinen in de eerste. Twee daarvan hadden als eindbestemming het net. Eerst krulde Dzeko de bal heerlijk binnen naar een combinatie met Mohamed Salah. Bij zijn tweede was Leandro Paredes de aangever en kopte de aanvaller zelf binnen.

Gianluigi Donnarumma wist veel tegen te houden en drukte de bal ook twee keer tegen de paal. Zijn collega werd ook regelmatig aan het werk gezet door onder andere Lucas Ocampos. Uiteindelijk kopte Mario Pasalic uit een hoekschop de aansluitingstreffer binnen. De hernieuwde hoop smolt echter als sneeuw voor de zon, want Stephan El Shaarawy schoot twee minuten later prachtig de 1-3 in de bovenhoek. Vervolgens kreeg Gabriel Paletta rood na een overtreding op Salah. Daniele de Rossi schoot vervolgens vanaf elf meter de vierde Roma-treffer binnen. 

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen