Crowdfundingactie voor ballenjongen na vuurwerkbom

8 mei 2017, 09:53

FC Den Bosch-supporter Luc van Iersel is een crowdfundingactie begonnen om ballenjongen Jens een hart onder de riem te steken. Afgelopen vrijdag ontplofte in het duel met FC Dordrecht een vuurwerkbom vlakbij de jongen.

"Dergelijke gebeurtenissen horen niet onder de noemer van het supporter zijn. Als voetbalsupporter van FC Den Bosch start ik daarom deze actie op om geld in te zamelen voor een voetbalgerichte actie voor Jens, namens de echte voetbalsupporters", aldus Van Iersel. Hij start de actie ook voor de steward die gereanimeerd is. "Ik heb begrepen dat zijn situatie nu stabiel is. Voor iedereen hoort een voetbalwedstrijd een leuke activiteit te zijn. Toen deze steward werd afgevoerd per brancard zong men ook You'll never walk alone. Laten wij deze twee mensen dan ook steun bieden en te zorgen dat deze dag hun niet belemmert om in de toekomst deel uit te maken van onze mooiste sport: voetbal."

Met de opbrengst wil Van Iersel voor de steward en ballenjongen 'een voetbalminded geschenk' kopen. Na tien uur was het streefbedrag van 500 euro al bereikt. "Donaties blijven welkom. Hoe hoger het bedrag, hoe collectiever dit overkomt en hoe mooier wij deze twee mensen met een leuk geschenk kunnen verrassen. Top mensen!", besluit Van Iersel.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen